﻿W tym miejscu można aktywować funkcję automatycznego wyłączania grupy lub pojedynczego urządzenia. W przypadku aktywacji, podłączony odbiornik przełącza się całkowicie, gdy natężenie oświetlenia spadnie poniżej parametryzowanego poziomu pod koniec procesu ściemniania i, jeśli to konieczne, po upływie czasu opóźnienia.
